S
Sam Malone
I have these four methods to change the position in a table. However when I invoke any of them nothing appears to happen to the table. It doesn't scroll. The selector pointer doesn't move. Nada!!
If I check the row in the table (DataTable2), it IS changing as it should and the DGV IS bound to the data table.
Private Sub cmdFirst_Click(ByVal eventSender As System.Object, ByVal eventArgs As System.EventArgs) Handles cmdFirst.Click
BindingContext(MyDataSet.Tables("DataTable2")).Position = 0
End Sub
Private Sub cmdLast_Click(ByVal eventSender As System.Object, ByVal eventArgs As System.EventArgs) Handles cmdLast.Click
BindingContext(MyDataSet.Tables("DataTable2")).Position = MyDataSet.Tables("DataTable2").Rows.Count
End Sub
Private Sub cmdNext_Click(ByVal eventSender As System.Object, ByVal eventArgs As System.EventArgs) Handles cmdNext.Click
If BindingContext(MyDataSet.Tables("DataTable2")).Position < MyDataSet.Tables("DataTable2").Rows.Count Then
BindingContext(MyDataSet.Tables("DataTable2")).Position += 1
End If
End Sub
Private Sub cmdPrevious_Click(ByVal eventSender As System.Object, ByVal eventArgs As System.EventArgs) Handles cmdPrevious.Click
If BindingContext(MyDataSet.Tables("DataTable2")).Position > 0 Then
BindingContext(MyDataSet.Tables("DataTable2")).Position -= 1
End If
End Sub
If I check the row in the table (DataTable2), it IS changing as it should and the DGV IS bound to the data table.
Private Sub cmdFirst_Click(ByVal eventSender As System.Object, ByVal eventArgs As System.EventArgs) Handles cmdFirst.Click
BindingContext(MyDataSet.Tables("DataTable2")).Position = 0
End Sub
Private Sub cmdLast_Click(ByVal eventSender As System.Object, ByVal eventArgs As System.EventArgs) Handles cmdLast.Click
BindingContext(MyDataSet.Tables("DataTable2")).Position = MyDataSet.Tables("DataTable2").Rows.Count
End Sub
Private Sub cmdNext_Click(ByVal eventSender As System.Object, ByVal eventArgs As System.EventArgs) Handles cmdNext.Click
If BindingContext(MyDataSet.Tables("DataTable2")).Position < MyDataSet.Tables("DataTable2").Rows.Count Then
BindingContext(MyDataSet.Tables("DataTable2")).Position += 1
End If
End Sub
Private Sub cmdPrevious_Click(ByVal eventSender As System.Object, ByVal eventArgs As System.EventArgs) Handles cmdPrevious.Click
If BindingContext(MyDataSet.Tables("DataTable2")).Position > 0 Then
BindingContext(MyDataSet.Tables("DataTable2")).Position -= 1
End If
End Sub